2009. június 13., szombat

Continental nyári gumi teszt

A ctyres.co.uk oldalnak köszönhetően újabb útmutatást kaphatunk ahhoz, milyen nyári gumi abroncsot érdemes választanunk, alább ezt a tesztet közöljük magyarul.

Continental Sport Contact 2 nyári gumi
Hihetetlenül egyszerű és érthető tervezésű, aszimmetrikus mintázatú nyári gumi, amely bármilyen vezetési helyzetben garantálja a jó tapadást. Ezt segíti a nyári gumi külsején levő váll-alakzat is a. A gumi másik nagy előnye, hogy egyenesekben és kanyarokban egyaránt nagyon jó irányíthatósága van.

A nyári gumi tapadása száraz úton: 4,5/5
A nyári gumi tapadása nedves úton: 4/5
A nyári gumi összesített értékelése: 4,5/5



Continental Premium Contact
Ez a nyári gumi kimagaslóan jó fékezést biztosít nedves és száraz utakon egyaránt. Luxusautók esetében gyakran alapfelszerelésű nyári gumi. Az abroncs fékezés és egyéb erők hatására változtatja szélességét, így vészfékezéskor és kanyarokban is jobb tapadású.
A nyári gumi az alábbi kategóriákban kapható: H, H, V, W, Y, XL, FR.

A nyári gumi tapadása száraz úton: 4,5/5
A nyári gumi tapadása nedves úton: 4/5
A nyári gumi összesített értékelése: 4,5/5


Continental Premium Contact 2
Ez a nyári gumi teljesen új 3D barázdákkal rendelkezik. Az új technológia lehetővé teszi, hogy az abroncs magától optimalizálja a fékezést nedves és száraz utakon egyaránt. Az új barázdáknak köszönhetően a vízelvezetés is sokkal jobb. A nyári gumi felszínén levő újítások kiemelkedően jó stabilitást adnak az autónak, éppen ezért az ilyen gumikon gördülő autó sokkal kevésbé van kitéve a rázkódásoknak, ettől nő az autó kormányozhatósága is.

A nyári gumi tapadása száraz úton: 4,5/5
A nyári gumi tapadása nedves úton: 4,5/5
A nyári gumi összesített értékelése: 4,5/5




Continental Sport Contact
Ez a nyári gumi az ultramagas teljesítmény, a négyévszakos szükségletek, az alacsony zajszint és a kiemelkedő komfortérzet kombinációja. A különleges, aszimetrikus mintázat optimálissá teszi a nyári gumi használatát minden évszakban, minden időjárási körülmények között. A vízelvezetés kimagasló.

A nyári gumi tapadása száraz úton: 4/5
A nyári gumi tapadása nedves úton: 4/5
A nyári gumi összesített értékelése: 4/5

3 megjegyzés:

  1. Ó, milyen jó kis blog, mikre lel az ember fia véletlenül:)!!! mind2 autómon contis gumik vannak, a városin premium az audin meg premium 2.
    Olvastam amúgy a tesztet is, az eredmények alapján a két említett kerék közt nagyobb volt a külömbség mint ami az értékelésekben megmutatkozik.
    Írhatnál egyszer egy bejegyzést a pofonegyszerű premium2-ről, h miért is olyan jó az, kajálná a nép.

    VálaszTörlés
  2. A következő bejegyzésben, ha szavad nem feledem, az lesz:)

    VálaszTörlés
  3. Miért fizetnél több ezreket mikor ők olcsón segitenek? http://bhpgumi.hu/akcios-gumiabroncs

    VálaszTörlés