2009. április 11., szombat

Continental nyári gumi kollekció

ContiSportContact™ 3 nyári gumi
Nyári gumi kimagasló fékteljesítménnyel nagy teljesítményű gépjárművek számára: ContiSportContact™ 3 nyári gumi
Az erős, nagy teljesítményű sport autókra szerelt nyári gumi abroncsokkal szembeni egyik legfontosabb elvárás a pontos irányíthatóság. Ez biztosítja a jármű számára a kiváló úttartást és tapadást, azon erőkkel szemben, melyek nagy sebesség esetén, hirtelen kivitelezett manőverek vagy az útfelület váltáskor hatnak az abroncsokra. Az aszimmetrikus kialakítású futófelületet az új ContiSportContact™ 3 nyári gumi esetében úgy tervezték, hogy elnyelje ezeket az erőket.
Száraz útfelületen az új kialakítású futófelületi bordázat kimagasló fékezési teljesítményt, rendkívül precíz kormányzást biztosít a keletkező erők elnyelése által. Mindez azt jelenti, hogy drasztikusan, nyári gumi esetében kimagaslóan lecsökken a fékút.
Vizes útfelületen, az egyedülálló módon kialakított csatornák elősegítik a víz kiszorítását, ezzel jobb vízre felúszás elleni védelmet garantálnak.
Sebességindex: V/W/Y/ZKeréktárcsa átmérő inchben: 16 - 21Gumiabroncs szélesség: 195 - 325Széria: 55 - 25


ContiPremiumContact 2 nyári gumi
Növelt biztonság és teljesítmény luxus- és középkategóriás autók számára: ContiPremiumContact™ 2 nyári gumi
A ContiPremiumContact™ 2 nyári gumi futófelülete új típusú, 3D csatorna kialakítással rendelkezik. Az innovatív technológiájú futófelület növeli a fékezési teljesítményt vizes és száraz útfelületen egyaránt. Az új 3D kialakítású csatornáknak köszönhetően a vízkiszorítás még hatékonyabb, ezáltal még nagyobb az ”aquaplaning” elleni védelem. Ezen túlmenően a 3D csatornák minden abroncsnak egyedülálló stabilitást is biztosítanak. Az új ContiPremiumContact™ 2 nyári gumi esetében alacsonyabb a deformitás, amely elősegíti a jármű jobb irányíthatóságát.
Sebességindex: T/H/V/W/YKeréktárcsa átmérő inchben: 14 - 18Gumiabroncs szélesség: 175 - 235Széria: 65 - 45


ContiEcoContact nyári gumi
Biztosabb fékezés kis- és középkategóriás autók számára.
A kis- és középkategóriás autók számára kifejlesztett kimagasló biztonságot és hatékonyságot garantáló ContiEcoContact™ 3, a legújabb nyári gumi a ContiEcoContact™ termékcsaládban.
Az aszimmetrikus mintázati kialakítás és a rugalmas szilika-összetétel optimális tapadást és rövidebb fékutat biztosítanak vizes és száraz útfelületen egyaránt.
Sebességindex: T/HKeréktárcsa átmérő inchben: 13 - 15Gumiabroncs szélesség: 145 - 195Széria: 80 - 55




ContiSportContact Vmax nyári gumi
A Continental bevezeti a világ első olyan közúti gumiabroncsát, a ContiSportContactTM Vmax-ot, amely 360 km/h sebességhatárig került jóváhagyásra. Elengedhetetlenül fontos az kimagasló biztonság a gyors és ultra nagy teljesítményre képes gépjárművek esetében, melyek a tuning-műhelyekből kerülnek ki és 300 km/h fölötti sebességre is képesek.
ContiSportContact™ Vmax: a világ leggyorsabb széria-gyártású nyári gumi abroncsa, bekerült a Guinness Rekordok könyvébe.
A ContiSportContactTM Vmax nyári gumi a nagy sikerű ContiSportContactTM 2 nyári gumi továbbfejlesztett változata. Az abroncs mintázata és vázszerkezete úgy került kialakításra, hogy a legmagasabb színvonalú technikai igényeket is kielégítse. A valamelyest kisebb profilmélység és a megnövelt számú barázda az abroncs belső részén csökkenti a magas hőmérséklet kialakulását. Az új hűtő árkok a nyári gumi belső részén, valamint a mélyebb és szélesebb barázdák a külső oldalon kimagasló hőelvezetést továbbá biztos és dinamikus vezetést biztosítanak nagy sebesség esetén is. A nagy teljesítményhez optimálisan kialakított mintázati kontúr és a megerősített oldalfalak precíz kormányzást és biztos védelmet nyújtanak a rendkívül nagy centrifugális erőkkel szemben.


Conti4x4SportsContact nyári gumi
Nyári gumi nagy teljesítményű, négykerék meghajtású gépjárművekhez.
Az egyenes szakaszokon és kanyarokban történő fékezéskor az abroncson található bionikus kontúr összeszűkül. Ez egyrészről csökkenti a fékutat, másrészről kimagasló kanyarstabilitást kölcsönöz a gépjárműnek. Az aszimmetrikus nyári gumi mintázat és a merev vállblokkok kivételes kanyarodást és élvezetes vezetést garantálnak anélkül, hogy a biztonságunk érdekében kompromisszumokra kényszerülnénk. A négy vagy öt (ez az abroncs futófelületének szélességétől függ) körbefutó széles vízelvezető csatorna egyedülálló "aquaplaning" elleni védelmet szavatol.


Vanco 2 nyári gumi
Nagy teherbírású, biztonságos, hosszú élettartamú nyári gumi.
A rövidtávú személy- és teherszállítás folyamatos növekedése folytán a vezetők olyan teljesítményeket és jellemzőket várnak el a kis haszongépkárművek abroncsaitól, mint az a személygépjárművek esetében felmerül.
Európában minden negyedik járművet – lassan minden harmadikat – Continental gumiabroncsokkal szerelnek gyárilag. Az eredmények, melyeket a média és a sajtó publikált, továbbá a szakértő partnerektől és a felhasználóktól kapott visszajelzések egyaránt azt bizonyítják, hogy a fogyasztók és a tesztelők teljes mértékben elégedettek a kiváló minőségű Vanco nyári gumi családdal.
A Vanco™ 2 nyári gumi egy igazi klasszis. A népszerű előd prémium minőségét is sikerült jelentősen felülmúlnia. A Vanco™ 2 nyári gumi új mércét állít a hatékonyság és a megbízható teljesítmény területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése