2009. június 26., péntek

Continental 4x4 nyári gumi paletta

A sok személygépkocsis teszt és leírás után lássuk, mit tudnak a 4x4-esek...

ContiCrossContact UHP nyári gumi
Nagy teljesítmény négykerék meghajtású gépjárművekhez ajánlott nyári gumi. Az egyenes szakaszokon és kanyarokban történő fékezéskor az abroncson található bionikus kontúr összeszűkül. Ez egyrészről csökkenti a fékutat, másrészről kimagasló kanyarstabilitást kölcsönöz a gépjárműnek. Az aszimmetrikus mintázatú és a merev vállblokkú nyári gumi kivételes kanyarodást és élvezetes vezetést garantálnak anélkül, hogy a biztonságunk érdekében kompromisszumokra kényszerülnénk. A négy vagy öt (ez az abroncs futófelületének szélességétől függ) körbefutó széles vízelvezető csatorna egyedülálló "aquaplaning" elleni védelmet szavatol a nyári gumi számára.


Conti 4x4 SportContact nyári gumi
Nagy teljesítményű négykerék maghajtású gépjárművekre ajánlott nyári gumi. A nagy teljesítményű gépjárművek számára fejlesztették ki ezt a 4x4 abroncsot, amely tökéletes teljesítményt nyújt nagy sebesség esetén is. Az aszimmetrikus mintázatú és a szilárd vállkialakítású nyári gumi egyedülálló kanyarstabilitást garantál. A széles mintázati csatornák gyors és hatékony vízelvezetést tesznek lehetővé, amely drasztikusan lecsökkenti az "aquaplaning" kockázatát. Az eltolt rendszerben elhelyezkedő blokkok csendes és komfortos gördülést eredményeznek.


Conti 4x4 Contact nyári gumi
A négykerék meghajtás nyújtotta kényelemért tervezett nyári gumi.
A széles hossz- és oldalirányú csatornák kitűnő "aquaplaning" elleni védelmet garantálnak. A zárt mintázati blokkok és a széles középső bordák csendes futást és pontos kormányozhatóságot tesznek lehetővé a nyári gumi számára. A sűrű lamellázatnak köszönhetően az abroncs ideális választásnak bizonyul közúti és terep használat esetén is.


ContiCrossContact LX nyári gumi
Jól kiegyensúlyozott nyári gumi középesen nehéz és nehéz négykerék meghajtású járművekhez. A nyitott külső vállaknak köszönhetően, az abroncs kiváló kezelhetőségi és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik minden típusú terepen. A négy mély és széles körbefutó mintázati csatornák a külső vállak felé szélesednek, amely tovább növeli a vízre felúszás elleni védelmet és csökkenti az esetleges kőmegtartásból eredő abroncssérülés lehetőségét. A bordázati kialakításnak és a sűrű lamellázatnak köszönhetően, a három körbefutó középső borda precíz irányíthatóságot, kimagasló egyenesfutást tesz lehetővé a nyári gumi számára, miközben az abroncs lágyan és csendesen gördül.


ContiCrossContact AT nyári gumi
Aszfalton vagy terepen: minden útfelületen egyedülálló irányíthatóság. A ContiCrossContact AT nyári gumi minden típusú útfelületen otthon érzi magát. A nyitott vállkialakításnak köszönhetően terephasználat esetén nagyon jó kezelhetőségi tulajdonságokat biztosít. Az egyenletes és lassú kopás - az innovatív futófelületi keveréknek köszönhetően - kiemelkedő futásteljesítményt tesz lehetővé. A három soros mintázati bordakialakítás pedig nagyon könnyed és csendes gördülést biztosít a nyári gumi számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése